Velkommen hos unum…

Studio unum er en dansk konceptbutik som forhandler håndplukkede designs fra danske og internationale designere og brands. Navnet unum kommer af latin og betyder ”det ene” eller ”enestående”, og det understøtter netop unums DNA: At tilbyde håndplukkede produkter fra hele verden, at søge det unikke håndværk og design, og at tilbyde en ny, unik og spændende oplevelse.

Vi har fysisk studio i Aalborgs charmerende Nørregade og ligeledes en webshop hvor alle vores produkter er tilgængelige. Produktsammensætningen byder på en nøje udvalgt blanding af keramik, køkkengrej, tekstiler, møbler, vintage tæpper, interiør, smykker, tøj, accessories og originale kunstværker. Der er i høj grad lagt vægt på den særligt gode historie og omtanke, one of a kind produkter, og ligeledes er der lagt et stort arbejde i at repræsentere brands, som ikke sælges andre steder i DK.

Den særlige produktportefølje er skabt ud fra et ønske om at skabe mere end ”bare” en butik, vi vil gerne skabe udgangspunkt for dialog, historie og en bevidsthed om de produkter, vi bruger og omgiver os med i hverdagen.

Unum er ligeledes galleri, hvor vi præsenterer spændende contemporary kunst. Kunstværkerne forhandles både i den fysiske butik samt på webshoppen. Vi afholder løbende arrangementer, fernisering mv. hvor kunsten er i fokus.

Som en ekstra dimension til konceptet designer vi selv en række produkt – vores unum edition. Denne kategori af varer strækker sig over møbler, særlige keramikprodukter samt skulpturer osv. Vi er registreret galleri og har samarbejde med spændende kunstnere. Deres kunst kan opleves i studiet og ligeledes købes online.

Vores studio i Aalborg er indrettet som en lejlighed med langbord, køkken, gårdhave mv. og omfavner ideen om at skabe et livsstilkoncept. Vi afholder eksklusive sociale arrangementer i samarbejde med eksterne leverandører.

Unum er ligeledes vores projektkontor, hvor vi arbejder med projektudvikling inden for hotel- og servicebranchen. På den måde forener vi kontor, butik, galleri og showroom på en ganske unik måde.

Unums åbningstider (minimum)

Aalborg, Nørregade 18, 9000 Aalborg
Mandag - onsdag: Hvis vi er her 🙂
Torsdag: Fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 10 - 14

Shop online hele døgnet på www.unum.dk - varer kan afhentes i butikkens åbningstider eller sendes med GLS.

Unum administration
Tostrupvej 240, St. Restrup
9240 Nibe
admin@unum.dk